Prezervative şi lubrifianţi intimi

Prezervative poliuretan Sagami Original
  • Prezervative poliuretan Sagami Original

Prezervative poliuretan Sagami Original

28,00 MDL
cu TVA

Sagami Original 0.02

Quantity

NU ESTE IN STOC 😢😢

Caracteristicile principale ale prezervativelor Sagami Original 0.02:
Fineţe : Fineţea prezervativului Sagami Original 0.02 din poliuretan este de 20 microni. Fineţea unui prezervativ din latex de obicei este de la 60 la 70 microni în medie.
Non-Alergic: Nu conţine cauciuc din Latex, care cauzează reacţii alergice.
Rezistenţă: Chiar dacă este mai fin decât un prezervativ din latex, Sagami Original 0.02 este aprox. de 3 ori mai rezistent la presiune şi aprox. de 2 ori mai rezistent la întindere decât un prezervativ din latex.
Fară miros: Nu conţine proteină, deci nu are miros de cauciuc.
Conductibilitate înaltă: Transferă temperatura corpului între parteneri, fără a simţi folosirea unui prezervativ.
Rezistenţa la ulei şi lubrifiant: Mult mai rezistent decât un produs din latex.
Bio-compatibil: Nu este toxic, sigur de utilizat.
Ambalajul unic: a fost creat, ca persoanele să cunoască diferenţa dintre prezervativele din Latex şi Poliuretan, in scopul de igienă.

 

Scoateţi prezervativul doar atunci când penisul este complet retras. Nu aruncati prezervativul folosit în toaletă, împachetaţi prezervativul într-un servetel şi aruncaţi-l într-un coş de gunoi.

 

MOD DE UTILIZARE

Folosiţi cu grijă. Prezervativul poate fi rupt de unghii şi obiecte ascuţite, cum ar fi: bijuterii, fermoare şi catarame.

1.     Puneţi prezervativul pe penisul în erectie înainte de orice contact dintre penis si corpul partenerului dvs.

2.     Deschideţi ambalajul. Partea cu faţa în sus a prezervativului este spre partenerul dvs. de sex feminin.

3.     Nu răsturnaţi prezervativul din interior atunci când îl utilizaţi. Puneti prezervativul exact pe partea de sus a glandului penisului. Dacă există aer în interiorul prezervativului, strângeţi mamelonul să vă asiguraţi că nu există nici un spaţiu vid în interiorul prezervativului.

4.     Folositi degetele pentru a ţine partea de sus a prezervativului şi rulati prezervativul în jos pe întreaga lungime a penisului cu o altă mînă. În cazul în care prezervativul se pune pe interior, acesta va fi imposibil de a se rula. În cazul în care prezervativul a fost pus greşit, vă rugăm să-l aruncaţi şi să folositi un prezervativ nou.

5.     După ejaculare, penisul se va retrage din partener în timp ce acesta este încă în erectie tinînd prezervativul ferm în loc.